Velkommen til

Habu Regnskap AS

Vi bidrar til en enklere hverdag for deg og din bedrift, og vi gir deg en bedre oversikt over ditt regnskap.

Ta kontakt med oss i dag!

Din regnskapsfører i Stavanger

Vi ønsker å være en god samtalepartner og rådgiver

Selskapet ble etablert i 2014, og vi er i dag 3 ansatte. I tillegg har vi en innleid fra morselskapet, og vi har til sammen over 70 års erfaring. Habu Regnskap AS tilbyr regnskapstjenester til alle typer selskaper. Moderne, skybaserte regnskapssystemer og skreddersydde løsninger bidrar til at vi alltid kan levere oppdatert og oversiktlig informasjon.

Vi er et lite regnskapsbyrå med bred og lang erfaring. Det vi mangler av størrelse tar vi igjen i serviceinnstilling og tett dialog med kundene. Vi leverer selvsagt alle regnskapstjenester, og er tilpasningsdyktige enten du vil ha tjenestene digitale og selv ta hånd om en del av oppgavene, eller foretrekker at regnskapsføreren tar hånd om alt.

Ring oss i dag for en hyggelig samtale!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi utfører våre tjenester til faste timepriser. Om ønskelig kan vi også sette opp fastprisavtaler pr. mnd. Det vil da bli gitt et tilbud basert på en totalvurdering av bilagsmengde og kompleksitet på regnskapet.

Våre kunder er fornøyde med arbeidet vi gjør

Tor Nordheim, Promet AS

Vi har brukt Habu Regnskap i mange år. De kjenner bransjen godt og snur seg raskt rundt når vi har et behov. Kapasiteten, fleksibiliteten og evnen til å takle større oppgaver imponerer oss.

Lukas A. David, Control Cutter AS

Habu Regnskap er en god sparringspartner. De hjelper oss med å belyse muligheter og alternativer i våre regnskapsrutiner. At de ikke er så store gjør også at samarbeidet blir personlig, trygt og trivelig.

Gaute Steinkopf, Steinkopf AS

De er pliktoppfyllende, raske, serviceinnstilte og vennlige. Det kombinert med grundighet og god kompetanse, bidrar til at jeg har en enklere hverdag og bedre oversikt.

Anders Høifødt, Perfect Temperature Group AS

Habu Regnskap sørger for at tingene blir håndtert løpende, akkurat slik de skal. Grundighet og effektivitet preger jobben de gjør, og vi føler at vi får mye for pengene.

Ønsker du å komme i kontakt med en imøtekommende og kompetent regnskapsfører?

Vi ønsker å være en god samtalepartner og rådgiver. Hos oss er døren alltid åpen og kaffen er klar. Samtidig er responstiden kort, både på epost og telefon. Sender du oss en forespørsel, er svartiden aldri lenger enn en arbeidsdag.