Habu Regnskap AS

Vi ønsker å være en god samtalepartner og rådgiver

Selskapet ble etablert i 2014, og vi er i dag 3 ansatte. I tillegg har vi en innleid fra morselskapet, og vi har alle over 20 års erfaring innen økonomi og regnskap. 

Vi i Habu Regnskap tilbyr regnskapstjenester til alle typer selskaper. Moderne, skybaserte regnskapssystemer og skreddersydde løsninger bidrar til at vi alltid kan levere oppdatert og oversiktlig informasjon.

Bred erfaring og spisskompetanse

Habu Regnskap har klienter innen en rekke bransjer og bedrifter fra inn- og utland. Blant annet har dette gitt oss god innsikt i tung rapportering mot konsern og utenlandske eiere.

Eiendom er et annet felt hvor vi har god innsikt i spesielle problemstillinger, blant annet rundt korrekt fordeling av merverdiavgift og avregning av felleskostnader.

Vi har også bistått FoU-kundene våre med rapporter i forbindelse med søking om midler fra Skattefunn og tilskudd fra Innovasjon Norge. Solide samarbeidspartnere Habu Regnskap inngår i Habu Holding sitt omfattende nettverk av virksomheter. Her har vi også en rekke ressurspersoner å støtte oss på ved behov.

Overblikk og tett kontakt

Vi er et lite regnskapsbyrå med bred og lang erfaring. Det vi mangler av størrelse tar vi igjen i serviceinnstilling og tett dialog med kundene. Vi leverer selvsagt alle regnskapstjenester, og er tilpasningsdyktige enten du vil ha tjenestene digitale og selv ta hånd om en del av oppgavene, eller foretrekker at regnskapsføreren tar hånd om alt.

Referanser & Uttalelser

Per i dag betjener vi kunder innenfor disse bransjene og vi har også noen uttalalser fra andre bedrifter

Tor Nordheim, Promet AS

Vi har brukt Habu Regnskap i mange år. De kjenner bransjen godt og snur seg raskt rundt når vi har et behov. Kapasiteten, fleksibiliteten og evnen til å takle større oppgaver imponerer oss.

Lukas A. David, Control Cutter AS

Habu Regnskap er en god sparringspartner. De hjelper oss med å belyse muligheter og alternativer i våre regnskapsrutiner. At de ikke er så store gjør også at samarbeidet blir personlig, trygt og trivelig.

Gaute Steinkopf, Steinkopf AS

De er pliktoppfyllende, raske, serviceinnstilte og vennlige. Det kombinert med grundighet og god kompetanse, bidrar til at jeg har en enklere hverdag og bedre oversikt.

Anders Høifødt, Perfect Temperature Group AS

Habu Regnskap sørger for at tingene blir håndtert løpende, akkurat slik de skal. Grundighet og effektivitet preger jobben de gjør, og vi føler at vi får mye for pengene.

Ønsker du å komme i kontakt med en imøtekommende og kompetent regnskapsfører?